Mabinogi World Wiki is brought to you by Coty C., 808idiotz, our other patrons, and contributors like you!!
Want to make the wiki better? Contribute towards getting larger projects done on our Patreon!

I noticed a little something

Jump to: navigation, search

I think about few hours ago as I write this, the template was working great.

Right now, I'm looking at it, and the missions show up as "Loading". I don't know if it's just me, but if it's for everyone else, could be something to work on.

ლ(ಠ益ಠლ) (talk)13:12, 18 September 2014

It does still work for me, but that doesn't mean you aren't alone. If it is something as simple as refreshing the page or browser window then maybe there should be a note. If it's accessing another site then there could be connectivity issues for many people.

Shroom Fonzerelli (talk)14:31, 18 September 2014
 

Is it still doing this? I'll have to add some error thing in place of the loading I guess, unless you know how to use a web inspector.

Saiyr (talk)16:00, 18 September 2014

Yup, still loading. And I'm writing this from a different computer this time.

Edit: Nevermind, just as I went back after writing this, it's good now LOL

ლ(ಠ益ಠლ) (talk)08:04, 19 September 2014

Next time this happens, let me know if it's stuck in "Loading" or "Loading..." (big difference, I know). My theory right now is the page load is getting stuck elsewhere and the script isn't running. That or there's an actual error that aborts the script, because even if the server returns a failure, it should update.

Saiyr (talk)08:27, 19 September 2014